2024-10-13

Rekord, ville börja med något positivt. Men nu blev ni lurade, det är ett negativt rekord, nära 3-siffrigt i tomrutor. Nu hänvisar jag till B-laget. Sollentuna och DBA 42 var inte den roligaste spelplatsen. Att rapportera från matchen är liknande siffror som A-laget presterat soo far. 1-4, 1-4 2-3 och 1-4 totalt 5-15 i en tråkig förlustmatch. Eller hade ni roligt, jag var inte där. Nåväl, att nämna vår topp Perry på 747 som skulle tagit plats 6 i motståndarlaget görs med  glädje. Missuppfatta rätt, kul att Perry lyckades bra av de våra.

C-laget och spel på Bowl-O-Rama mot Hofet C, liknande historia. Men ännu värre siffror, 1-4, 0-5, 0-5 och 1-4 ger oss 2-18 och avslutar med besöket att snabbt ta hissen ner till verkligheten, utanför bowlinghallen. Lena B topp i laget med 615 poäng. Vi ägnar resten av dagen åt att putsa kloten, slicka såren och glömma bowlingen. Vilken tur att det snart är måndag, då ska vi spela Kråkan.

Tur, det har vissa av medlemmarna, Vissa vinner aldrig några flera gånger, dags för Roffe och Leffe att dubbla sina lottvinster, 39 och 67 bringar klirr i kassan, Grattis !